ANSÖK OM MEDLEMSSKAP

Alla som representerar föreningen IK Kronan eller deltar i den verksamhet sektionerna ordnar skall vara medlemmar i IK Kronan för att kunna få delta. Om du inte redan är medlem kan du lätt ansöka om medlemsskap genom att fylla i nedanstående FloMember ansökningsblankett. 

EU:s nya dataskyddsförordning som träder i kraft i slutet av maj månad gör att vi har behov av att uppdatera vårt medlemsregister och se över säkerheten. Det har vi gjort genom att ta i bruk FloMember medelemsregister applikationen. Styrelsen har beslutat att inte föra över de äldre medlemsuppgifter som vi haft i vårt äldre program utan de kommer att raderas inom kort eftersom de även innehåller föråldrade uppgifter. Vi bygger i stället upp ett helt nytt medlemsregister varför det är viktigt att alla som önskar föbli medlemmar eller nya som önskar bli medlemmar i föreningen fyller i denna korta ansökan.

FloMember applikationen ger dig som medlem möjighet att se den information som finns sparad om dig själv i vårt medlemsregister, att korrigera uppgifterna samt vid behov även en möjlighet att skriva ut dig ur föreningen om du så önskar.  Tack för ert samarbete. 

IK Kronan

e-post:ikkronan@idrott.fi

C/O Fredrik Näse 

Dunderkärrvägen 390

68500 Kronoby